Konkurs za „najlepši posao u Srbiji“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: uvac.org

Najlepši posao u Srbiji izgleda postoji, podrazumeva odlično radno okruženje, dobru platu i, što je najvažnije, trenutno je ovo radno mesto slobodno.

„Pred vama je konkurs za najlepši posao u Srbiji“, piše na Fejsbuk profilu  i sajtu  Serbian Adventures, platforme za onlajn rezervisanje izleta i putovanja po Srbiji.

U nastavku dodaju da je za angažman na ovom radnom mestu prethodno potrebno da kandidat pobedi u izazovu. „Ukoliko pobedite u našem izazovu, koji traje do 23. aprila, nećete osvojiti nagradu – dobićete POSAO!“

Pravila su jednostavna“Vi nas ubedite da ste avanturista koji uživa u pronalaženju, ali i predstavljanju svih lepota Srbije, a mi vama obezbeđujemo platu od 1.000 evra mesečno i pokrivene sve trošove putovanja, smeštaja i ishrane, navodi Serbian Adventures.

Kako piše na sajtu, traži se osoba koja je spremna da putuje po našoj zemlji, obilazi poznate i skrivene kutke Srbije i deli svoje utiske na internetu i društvenim mrežama.

Međutim, kao što nepisano pravilo kaže da „sve što je lepo, kratko traje“, tako je i sa ovom radnom avanturom, koja je zapravo posao na određeno vreme.

Posao je na određeno i traje od 25. maja do 25. avgusta 2019. godine, dok platforma detaljno navodi radne zadatke, kao i način prijave za ovaj svakako uzbudljiv POSAO.

Izvor: Facebook/BIZLife

Foto: uvac.org