Philip Morris među najboljim poslodavcima u Srbiji i svetu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: PMI

Kompanija Philip Morris Srbija dobitnik je treću godinu zaredom priznanja koje je svrstava među najbolje poslodavce u zemlji – „Top Employer Serbia 2018″. Istovremeno, priznanje „Top employer“ za 2018. godinu ova multinacionalna kompanija dobila je i na evropskom, ali i na globalnom nivou.

Sertifikat “najbolji poslodavac” dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji nakon sveobuhvatne procene radnog okruženja,  a na osnovu kriterijuma kao što su plate i beneficije zaposlenih, razvoj karijere, uslovi rada, obuka i razvoj…

“Prošla godina je za Philip Morris globalno, ali i za nas u Srbiji bila posebno izazovna, jer smo pred sebe stavili jedan potpuno novi cilj – budućnost bez duvanskog dima. Kako bismo zacrtanu viziju dostigli neophodno je sa jedne strane iz korena transformisati biznis, a sa druge raditi na prilagođavanju poslovne kulture novim planovima, učenju novih liderskih veština, promenama i unapređenju ne samo način rada, već i načina razmišljanja zaposlenih. Činjenica da smo i u novonastalim okolnostima uspeli da se svrstamo medju najbolje poslodavce u zemlji, Evropi i svetu jasna je potvrda da naši napori idu u pravom smeru i to nas čini neizmerno ponosnim”, istakla je Tatjana Jovanović direktorka ljudskih resursa za jugoistočnu Evropu u kompaniji Filip Moris.

Visoki standardi, dobre poslovne prakse, brzo prilagođavanje velikim  promenama i neprekidna posvećenost razvoju su odlike kompanije Filip Moris. Težnja ka razvoju inkluzivnog radnog okruženja, istraživanje novih ideja, poštovanje i podsticanje različitih mišljenja, zajedno doprinose kako uspehu kompanije, tako i njenih zapolsenih.

Izvor: BIZLife

Foto: PMI