Putujete, fotografišete i zaradite 100.000 evra? Moguće je

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Kombinacija uživanja i dobre zarade. Želite li da putujete svetom i fotografišete, a pritom  zaradite 100.000 evra? Moguće je.

Neobičan oglas za posao privukao je pažnju gotovo svakog fotografa iz sveta, piše B92. Naime, na sajtu Perfocal jedna veoma bogata porodica objavila je konkurs za ličnog fotografa koji će biti u mogućnosti da putuje svetom najmanje 12 meseci i fotografiše njihov odmor.

Porodica bi bila na putu i do tri meseca u kontinuitetu, a odmah su upozorili da bi potencijalni fotograf morao da bude na stend-baju jer bi o narednom putovanju bio obavešten tek koji dan pre polaska iz Velike Britanije. Radiće deset sati dnevno, ali će mu zato poslodavac plaćati zdravstveno osiguranje i 30 dana godišnjeg odmora.

Uz platu od skoro 100.000 evra, troškovi putovanja, hrana i smeštaj će takođe biti plaćeni.

Fotograf će imati priliku da vidi Nju Orleans, prisustvuje karnevalu u Rio de Žaneiru, gleda Gran pri Formule 1, letuje na Maldivima, skija u Val d’Izeru i poseti njihove vikendice u Evropi, kao i da obiđe Severnu i Južnu Ameriku.

Inače, porodica je već imala svog fotografa, koji je nedavno dao otkaz, a da biste prošli u uži krug potrebno vam je pet godina iskustva. Ko pak, prođe u uži krug imaće ozbiljan razgovor za posao jer porodica želi da oseti „hemiju“ sa fotografom pre nego što ga unajmi.

Izvor: B92

Foto: Pixabay