Slovenci PONOVO dolaze po SRPSKE RADNIKE

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

U potrazi za radnom snagom, slovenačke firme ponovo dolaze u Srbiju na još jedan sajam zapošljavanja na kojem će tražiti stručnjake različitih zanimanja i stepena kvalifikacija.

Najveći slovenački portal zapošljavanja MojeDelo.com organizuje sajmove zapošljavanja u Sloveniji i Bosni i Hercecgovini, a ove godine već drugi put i u Beogradu, prenosi portal Klikdoposla.com.

Predstavljanjem slovenačkih firmi kojima je potrebno više radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija, 13. februara u hotelu Crown Plaza Beograd, biće održan sajam zapošljavanja MojeDelo.com.

U ponudi će se naći poslovi za sledeća zanimanja: stručnjaci u oblasti elektronike, proizvodni radnici, konobari, kuvari, recepcioneri, prodavci, vozači, pekari…

Oni koji žele da rade u Sloveniji, na sajmu će moći da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju.

Na dodatnim štandovima, posetioci će moći da dobiju sve informacije o radnim dozvolama za Sloveniju, navodi se na sajtu sajamzaposljavanja.com.

EUFORIJA za poslom u Sloveniji: „Radiće bilo šta, samo da ODU“


 

Izvor: BIZLife, klikdoposla

Foto: Pixabay