Tehnomanija otvara nova radna mesta u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija Tehnomanija je 30. jula otvorila još jednu prodavnicu u Beogradu i tom prilikom obezbedila dvadeset pet novih radnih mesta.

Nova radnja nalazi se na adresi Obrenovački drum 3, u renoviranom Mega Maxi objektu i obuhvata površinu od preko 1.500 m2. Reč je o radnji koja poseduje širok asortiman robe prestižnih svetskih brendova i moderno opremljen enterijer koji će kupcima zasigurno pružiti pravo iskustvo porodične kupovine, a na samom otvaranju Tehnomanija je obezbedila i brojna iznenađenja i popuste.

Zahvaljujući poverenju koje gradimo već dvadeset jednu godinu, uspešno poslujemo i jačamo našu prodajnu mrežu. Izuzetno sam ponosan što se naša kompanija odvažila na novi korak zapošljavanja velikog broja ljudi, u ovoj za mnoge teškoj ekonomskoj situaciji. Važno je naglasiti, da pandemija nije prekinula naše procese i strateške planove za širenje prodajne mreže Tehnomanije i da se sve preporuke očuvanja bezbednosti kod nas i dalje strogo poštuju”, rekao je Bojan Filipović, izvršni direktor Direkcije za prodaju Tehnomanije.

Tehnomanija d.o.o., kao jedan od najsnažnijih retail i e-commerce lanaca za prodaju potrošačke elektronike na našim prostorima, trenutno zapošljava više od 1.700 zaposlenih, a na nedeljnom nivou opsluži čak preko 50.000 kupaca. U narednom periodu u planu su različite inovacije i širenje kompanije.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.