Poslovna ŽENA snimila promotivni VIDEO kojim traži novu LJUBAV

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poslovna ŽENA snimila promotivni VIDEO kojim traži novu LJUBAV

  Uspešna poslovna žena, oslobodivši se tereta tuđih mišljenja u potrazi za srodnom dušom, odlučila je da svoje marketinške sposobnosti upotrebi za “promociju” nečeg posebnog – sebe.

  Ann Cutbill Lenane je tri i po decenije promovisala luksuzne apartmane na Menhetnu, a danas radi kao samostalni agent Douglas Elliman nekretnina, a svoj poslovni uspeh doslovno želi da “prekopira” i na ljubavno polje.

  Lenane, koja trenutno prodaje kuću Brusa Vilisa, predstavila je svoje karakteristike na isti način na koji to čini sa nekretninama koje prodaje: “56 godina, fit, traži brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku – ali ne živi s njom”.

  Ona se dala u potragu za srodnom dušom snimivši i oglas sa kreativnim nazivom “A Man for Ann” u kojem, između ostalog, kaže:

  “Uspela sam da prodam milijarde dolara vredne njujorške nekretnine, ali jedna stvar u kojoj nisam uspela, jeste da nađen divnog, slobodnog, razvedenog tatu da se ponovo udam”.

  Lenane je razvedena 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe srodnu dušu preko specijalizovanih sajtova, ali bez uspeha, tako da se sada odlučila na ovaj “veoma hrabar potez”, piše Blumberg.

  “Dođete u određene godine kada prestanete da brinete o tome šta drugi misle i to je veoma oslobađajuće”, rekla je Ann Cutbill Lenane.

  Izvor: BIZLife, Bloomberg

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE