Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ne idite na posao sa bubuljicama

    Bubuljice nisu samo tinejdžerska briga. Imaju ih i odrasli bez obzira na godine, pol ili tip kože. Bubuljice su sasvim prirodna pojava, ali ne tako reprezentativna.

    Ako ne možete da se brinete o svom licu, kako ćete se tek brinuti o poslu ili kolegama? – to će po istraživanjima pomisiti gotovo svaki zaposleni. A tek ožiljci od bubuljica govore da imate dobar staž nebrige o svom licu.

    Danas, u eri kozmetičkih dostignuća nečista i neuredna koža se svodi pod „nepristojno“. Ko ima problematičnu kožu, osuđen je na redovnu negu i brigu. Ako spadate u grupu ovih „problematičnih“ i nemate vremena ili novca za dermatologe, uvek se možete osloniti na svoju kuhinju i sastojke koji će vam pomoći da umirite bubuljice i nakon što se povuku, kožu ostavite čistu i bez ožiljaka.

    Led – blagim utrljavanjem bublljice, led umiruje kožu i smanjuje otok

    Kombinacija meda i đusa od paradajza (odnos 1:1) uklanja crvenilo koje je često prateća pojava bubuljica.

    Tri lista nane prokuvajte u šolji vode. Nekoliko kapi promešajte sa prahom od kurkume i nanesite na bubulljice. Neka stoji oko 20 minuta. Ova maska umiruje, čisti i ne irirtira kožu kao što to može da uradi vaša nervoza kada cedite, dirate i čačkate bubuljice nakon čega ćete moći da se pohvalite samo ožiljcima.
    M.P.

    Pročitajte i ovo:

    Nega kože prema krvnoj grupi




    Najlakši način da upropastite svoju pojavu




    Na licu se ocrtava zdravstveno stanje

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE