I muškarci modne ukrase za trku imaju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ukrasi, modni dodaci, nakit – kada se nešto od ovoga pomene, automatski asocira na ženu. A zašto ne bi i na muškarca? Iako žene prednjače u tome da im treba milion modnih detalja i sitnica, i na muškarcima svi vole da vide lep komad nakita ili kravatu koja upotpunjuje stajling.

1. Kravate i leptir-mašne

Nema seksipilnije scene na filmu od one u kojoj žena nežno vezuje muškarcu kravatu oko vrata (ili je pak, ne tako nežno, odvezuje). Kada ne igraju basket i ne provode vreme sa porodicom, poslovni muškarci uglavnom najčešće pribegavaju ovom modnom detalju. Ukoliko ste ostali bez ideja, ili se dvoumite šta da odaberete, mi vam sledećim predlozima možemo rešiti dilemu.
Massimo Dutti kravata 
Massimo Dutti leptir-mašna

2. Slušalice

Ono što se uvek zagubi, zamrsi ili pokvari (i to uvek baš jedna!), to su slušalice i svakome su uvek potrebne. Važno je da pronađemo one koje nam odgovaraju u zavisnosti od aktivnosti koje obavljamo kada ih nosimo. Za teretanu je potrebno da su slušalice otporne na znoj, na prskanje vode. Takođe, moraju biti udobne i prilagodljive uhu i da baterija jako dugo traje (to važi za bežične slušalice). Pored estetike i spoljnog izgleda, bitno je da ne gube vezu sa telefonom i da emituju savršen zvuk. Izdvajamo dva fantastična modela.
LG tone infinim HBS-900
Beats by Dr. Dre Powerbeats 2

3. Kape

Iako su sušta potreba kada je hladno (ili padne sneg krajem marta, na primer), kape mogu biti jako efektne kao modni detalj. Bez obzira da li volite kačkete, sportske kape, kape sa ćubom, šešire, svakako ćete ostaviti utisak na prvi pogled i privući pažnju, što je i čitava poenta. Bez obzira na to što je stiglo proleće (mada tako ne izgleda), kape su uvek trendi. Ovo je naš izbor za malo hrabrije muškarce sa stilom:
ZARA beretka 
ZARA šešir

4. Marame i šalovi

Stigma u negativnom kontekstu već neko vreme prati muškarce koji se odlučuju za modne detalje poput ešarpe, marame ili elegantnog šala. Međutim, ovaj dodatak se sve češće i češće može primetiti na muškarcima koji imaju stila i smisla za uklapanje garderobe. Iako služe isključico estetici, pri kupovini šalova treba obratiti pažnju na materijal i kvalitet. Naš vam je savet da sa kašmirom u nekoj smeloj boji ne možete pogrešiti.
1. Massimo Dutti 
2. Massimo Dutti 

5. Satovi

Ništa ne privlači ženske poglede kao sat koji izviruje iz rukava košulje ili sakoa. Još ako je idealno uklopljen! Verujte nam na reč, žene su detaljisti i primećuju svaku sitnicu. Tržište muških satova je jako veliko, ali postoji strategija kojom ćete se služiti pri kupovini. Kupite prvi koji vam zapadne za oko! Šalu na stranu, uvek treba obratiti pažnju na kvalitet, ali, budimo iskreni, satove ipak biramo prema nekim subjektivnim parametrima estetike.
Rolex Yacht-Master II 
Breitling Navitimer 1B01

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: M. P.