Kako da pronađete košulju po svojoj meri

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Jelena Nikolić

Današnjem muškarcu je teško da u prodavnici košulja pronađe standardnu veličinu koja ispunjava sve zahteve.

Upravo iz tog problema je nastao koncept MojKrojac.com koji je sa svojom interaktivnom platformom i mogućnošću online dizajniranja i poručivanja košulja, odveo ovaj tradicionalni posao starih majstora u 21.vek.

Klijent učestvuje u celokupnom procesu kreiranja košulje on line ili u radnji uz pomoć stručnog osoblja, počevši od odabira materijala, izbora kragne, manžetni i ostalih detalja na košulji. Uz pomoć detaljnog uputstva uzimanja mera, klijent sam može jednostavno da se izmeri, ili ako je u mogućnosti da poseti jedan od prodajnih salona, stručna ruka krojača će se pobrinuti za to.


Preko 100 različitih luksuznih materijala koji se nalaze na stanju i sopstvena proizvodnja smeštena u Beogradu, omogućavaju klijentima da dobiju košulju u najkraćem mogućem roku, u nekim slučajevima i u roku od 24h.

Visok nivo tehnike izrade košulja kao što su upotreba francuskog šava, 7 uboda igle u jednom cm, ukrasni 1mm štep na kragni, su detalji koji daju čist, luksuzan i precizan izgled košulji i koji se ne mogu pronaći na košuljama koje se izrađuju serijski i prodaju u standardnim veličinama. Omiljeni detalj većine klijenata –  izvezeni inicijali na struku ili levoj manžetni  predstavljaju konačnu potvrdu da je košulja šivena po meri i uglavnom se povezuje sa košuljama višeg cenovnog ranga.


Pored košulja, MojKrojac koncept je zaokružio svoju ponudu sa Polo majicama od 100% pamučnog mercerizovanog italijanskog pamuka, muškim odelima i sportskim sakoima izrađenih od 100% italijanske vune, Base London cipelama i kompletnim aksesoarom potrebnim savremenom muškarcu.

Glavni principi poslovanja MojKrojac.com se svode na zadovoljnog klijenta po svaku cenu i proizvodnju visoko kvalitetnih košulja po normalnim cenama. Otvorivši radnju u Beogradu i Podgorici, MojKrojac je omogućio klijentima iz ovog regiona da ih lično posete i pogledaju ponudu, dok za sada, klijenti iz ostalih regiona mogu da dizajniraju i poruče svoju Košulju online.


MojKrojac.com prodajni saloni nalaze se u Zmaja od Noćaja 13 u Beogradu, kao i u Karađorđevoj 14 u Podgorici

Posle prve Košulje Vaše mere i Vaš kroj je u našem sistemu i na dalje možete poručivati OnLine, ili Telefonski. Kontaktirajte nas na: Office@MojKrojac.com ili na +381 65 9246200 u Beogradu, kao i +382 68 048442 u Podgorici.

Izvor: PR tekst

Foto: Jelena Nikolić