Maestro Jewelers: Nakit inspirisan Jerusalimom (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Maestro Jewelers

Nakit „Moriah” dobio je ime po istoimenom svetom mestu u Jerusalimu, na kojem su izgrađeni veliki hramovi.

Svaki komad ovog nakita svojom unutrašnjom lepotom, mirom i moralnim vrednostima, koje su osobine duha Jerusalima, teži da poveže svakog pojedinca na svetu, bez obzira na to gde se nalazi. Drago kamenje koje se koristi u izradi ovog nakita predstavlja snagu ovog svetog grada i njegove vrednosti.


Teme dizajna „Moriah” nakita sačinjene su od različitih kombinacija dijamanata, zlata i autentičnog kamena iz Jerusalima. Dijamanti predstavljaju najčvršći i najdragoceniji kamen na svetu, zlato plemenitost, a jerusalimski kamen najsvetije tlo na zemlji već 3000 godina.


Svaki komad je ručno rađen i oslikava ideju o zlatnim i dijamantskim komadima koji u srcu svog dizajna imaju jerusalimski kamen. Kolekcija se sastoji od komada limitirane izrade, uz koje se dobija sertifikat o autentičnosti svakog jerusalimskog kamena, koji je simbol Svetog grada.


Na ovaj način uz svaki komad nakita parče Jerusalima nosite sa sobom, i to blizu srca. Unikatni komadi nakita „Moriah” predstavljaju sintezu jedinstvenog dizajna, najfinijih materijala i lokaliteta u Jerusalimu, najznačajnijem svetom mestu na svetu.


Izvor: BIZLife magazin

Foto: Maestro Jewelers