5 modnih TRIKOVA koje koristi KRALJEVSKA porodica

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Screenshot

Za članove kraljevske porodice, biti u centru pažnje je nezaobilazni deo života, što znači da njihove odevne kombinacije tokom svakog javnog nastupa moraju biti besprekorni.

Srećom, postoje iznenađujuće jednostavni modni saveti i trikovi koji omogućavaju da članovi kraljevske porodice nikada ne moraju da brinu o tome da li će im vetar ili visoke potpetice pokvariti ugođaj.

Evo nekih od modnih trikova na koje se kraljevska porodica oslanja tokom javnih nastupa:

Mreža za kosu

Mrežu za kosu vojvotkinja od Kembridža često koristi kada svoju kosu oblikuje u punđu. Jeftino sredstvo za ulepšavanje, koje može da drži kosu na mestu satima, omogućava da vojvotkinja ne treba da brine o lepršavim pramenovima tokom zimskih dana.


Vedre boje

Kraljica Elizabeta II se takođe oslanja na modne trikove kada su u pitanju javni nastupi, a pre svega mislimo na njen izbor da nosi vedre boje. Iako se može činiti da se 94-godišnja kraljica odlučuje za neonske boje samo zato što joj se sviđaju, glavni razlog je zapravo to što je jarke boje čine vidljivom čak i u gomili. U dokumentarcu “The Queen at 90”, Sofija, grofica od Veseksa je objasnila :

Treba da se istakne da bi ljudi mogli da kažu “Video sam kraljicu.”

 

View this post on Instagram

 

Queen Elizabeth II 👑 . Adding some colour to Instagram ❤️ . . .

A post shared by Queen Elizabeth II UK 🇬🇧 (@queenelizabethiiuk) on


Šeširi sa dodatkom

Šešir sa dodatkom za određene prilike, omogućava članovima kraljevske porodice da spreče da oni odlete po vetrovitom danu.


Štikle broj veće

Iako može izgledati kao modni promašaj, postoji razlog zašto su članice kraljevske porodice, uključujući vojvotkinju od Kembridža i Megan Markl, fotografisane u cipelama koje deluju kao da su im prevelike. Nošenje veće obuće, trik koji koriste mnoge poznate ličnosti, zapravo sprečava stvaranje plikova i oticanje nogu.


Ojačavanje rubova suknji i haljina

Jedno od najčešćih oslanjanja na modne trikove za članice kraljevske porodice, jeste ojačavanje rubova haljina i suknji, kako bi se obezbedilo da vetar ne prouzrokuje njihovo lepršanje ili podizanje.

 

View this post on Instagram

 

on this day 2 years ago; harry and meghan attend the wedding of celia mccorquodale and george woodhouse🖤✨ #WeLoveYouMeghan

A post shared by FAN PAGE (@mxghanmarkle) on


Izvor: BIZLife

Foto: YT/Screenshot

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.