Hejli Biber U LEVI’S® 501®: Proslava legendarnog 501® modela (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Levi’s/Promo

Levi Strauss je 1847. imigrirao u SAD, a 1853. godina, kada se preselio u San Francisko, odredila je njegovu sudbinu. Godine 1873. kreirao je jedan od najikoničnijih odevnih predmeta ikada napravljenih – model 501®. Proizveden je pre nego što je rajsferšlus ušao u upotrebu, tako da je njegov prepoznatljiv detalj dugme koje i danas definiše 501® džins.

Svake godine, 20. maj se obeležava kao Dan 501®, a Levi’s® slavi rođendan originalnog plavog džinsa, koji ove godine puni 146 godina. Ovogodišnju proslavu Levi’s® započinje sa Hejli Biber. „Hailey je oličenje autentičnog, pozitivnog samoizražavanja i odličan je izbor za predstavljanje modela 501®“, izjavila je Jennifer Sey, izvršni direktor marketinga za globalne brendove, Levi Strauss &Co.

Hejli će nositi ikonične 501® modele tokom proslave u maju, pa sve do sezone festivala u junu i julu, a na njoj ćete imati priliku da vidite sve, od 501® Original, 501® Skinny do 501® Vintage modela. Hejli savršeno kombinuje šorts i džins sa neonskim tonovima, čime ističe njegov klasični, a istovremeno moderni dizajn, kao i izuzetnu funkcionalnost i praktičnost.

„Mislim da je ovo verovatno najikoničniji komad garderobe koji je ikada proizveden – sećam se kako je bio savršen moj prvi 501® par farmerki. Od tada su moje omiljene i ne menjam ih“, Izjavila je Hejli Biber.

Džins 501® priča priču koja nas godinama očarava inovativnošću, jednostavnim dizajnom i modernim stilom. Neke od najpopularnijih pop ličnosti, poput ikonične Merilin Monro buntovnika Džejmsa Dina, nosili su ovaj model kao izraz stava i odraz neprikosnovenog stila. Danas, 501® džins je omiljen među ženama i muškarcima širom sveta, i za mnoge predstavlja neophodan komad garderobe u svakodnevnom životu.
Izvor: BIZLife

Foto: Levi’s/Promo