Hrabra modna kombinacija Mišel Obame

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BETA/AP/Frank Franklin II

Mišel Obama, bivša američka prva dama, je bukvalno „zablistala“ juče kada se pojavila u zlatnim Balenciaga čizmama na promociji njene memoarske knjige „Becoming“.

Mišel Obama koja je govorila sa moderatorom Sarom Džesikom Parker, pojavila se u zlatnim Balenciaga čizmama i u svetložutoj Balenciaga haljini iz kolekcije za proleće/leto 2019.

Haljina Mišel Obame je bila svilena sa dugim rukavima i velikim izrezom napred, koji je otkrivao zlatne „svetlucave“ Balenciaga čizme koje su joj iznad kolena. Ove čizme koštaju 3.900 dolara.

Ova hrabra modna kombinacija očigledno nije nešto što bi Mišel nosila u zvaničnim situacijama kada je bila prva dama.

Mišel Obama je bila poznata po tome što je „mešala“ razne stilove: brendove koji su poznati po visokoj modi sa brendovima koji su manje-više svima pristupačni, poput Target-a i GAP-a.

Za Huffington post je progovorila o poruci koju je slala njenim modnim izborom. „Oduvek sam znala da je bitno šta nosim, pa je odluka bila da ispromovišem mlade, talentovane dizajnere koji su na početku ove karijere, a treba da se čuje za njih“, rekla je Mišel.
Dodala je i da nije želela da nosi garderobu nekoga ko „nema dobar duh“ ili ko se ponaša loše prema osoblju.

Rekla je da je znala da će biti kritikovana ako bude previše „napadna“, kao i da će biti kritikovana ako bude previše „kežual“, pa je mešala stilove.

Izvor: BIZLife, Thriveglobal

Foto: BETA/AP/Frank Franklin II

Piše: M.P.