Ivana Mišić: ZA ili PROTIV trenerke na poslu i zašto?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Privatna arhiva Ivane Mišić

Odabir garderobe za kancelariju ili poslovni sastanak mnogima „zadaje glavobolje“. Da li treba ispratiti modne trendove po svaku cenu ili ipak biti pristojan? Valja pronaći pravu meru toga da „ostanemo svoji“ i iznesemo lični stil, a sa druge strane da se uklopimo u profesionalnu sredinu koju posao zahteva.

Modna dizajnerka Ivana Mišić je vrlo daleko od kancelarije i osmočasovnog rada za kompjuterom. Ona stvara usred noći u svojoj radionici. Vrlo često svoje radove i kreativni proces samog rada deli na sopstvenom Instagram profilu i profilu „Moda Mišić„. Njeni radovi su protkani folklornim motivima u vidu vezova, a zapažena je i kolekcija „Feniks: rađanje snažne žene“. Ovo su samo neke od njenih kreacija:
Bilo nam je interesantno da o garderobi za posao razgovaramo sa modnim dizajnerom koji nije „vezan“ za kancelariju. Evo šta nam je ona odgovorila na pitanje da li je za ili protiv nošenja trenerke na poslu:

„To sve zavisi od toga čime se bavite. Ako je teretana ‘vaša kancelarija’, to je u redu. U suprotnom trenerka ne ostavlja utisak ozbiljnosti niti urednosti. Helanke nisu tema, ali se ni sa tim ne slažem. Helanke i trenerke treba čuvati za trčanje i teretanu.“

Izvor: BIZLife

Foto: Privatna arhiva Ivane Mišić