Kako ukombinovati teksas jaknu ovog proleća?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Teksas jakna se vezuje isključivo za hladnije letnje veče. Ali ovaj klasični komad garderobe takođe je idealan kada se smenjuju godišnja doba. I to, naročito, kada prolazi zima i tolazi toplije vreme.

Kako smo nekako sve bliži i bliži prolećnom suncu, vreme je da obratite pažnju na dešavanja u svetu mode i dobijete ideju kako da stilizujete svoju teksas-jaknu. Od hladnih večeri do sve toplijih dana, evo nekoliko saveta za kombinacije sa ovim klasičnim komadom.

1. Nosite je preko duksa

Listu započinjemo jednom ležernom varijantom. Ako šetate kuče ili džogirate ujutru, pa je napolju još hladnjikavo, slobodno ogrnite teksas jaknu preko dukserice. Neće vam biti hladno, a bićete u trendu.

2. Rolke se vraćaju

Još jedna klasika koja s vremena na vreme biva odsutna sa modne scene, ali se svaki put vrati na velika vrata. Ovog puta, jako su popularne rolke od vunaste strukture u jarkim bojama, poput žute. Sve do začinite jednom kraćom i svetlijom jaknicom od teksasa. Uz bež midi-suknju A kroja dobijate kežual elegantni izgled.

3. Crni lakovani mantil je hrabra opcija

Prošlog proleća su jako bili popularni krznati prsluci preko kožnih jakni. Nemojte to izvlačiti iz svojih ormara. Umesto toga preko teksas jakne ogrnite lakovani, crni mantil, i sa ovakvom hrabrom kombinacijom spremni ste za odlazak na piće sa prijateljima.

4. Pogled kroz ružičaste naočare

Svetloroze teksas jaknica može da da celokupnom izgledu nežnu primesu. Možete je kombinovati uz bele farmerice sa visokim potpeticama, takođe neutralne nijanse. Svemu tome pridodajte elegantnu ešarpu i torbicu i – spremni ste za posao.

5. Igrajte se detaljima

Spremite se za izlazak u grad ili na večeru sa prijateljima tako što ćete se obući na jedinstven način i vaš stil istaći modnim aksesoarom. Velike, zlatne alke mogu doći u obzir, ili pak kaiš sa upečatljivom i glomaznom šnalom.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: M. Puljecović