Kristin Lagard: Najstilizovanija dama u Davosu (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP Markus Schreiber

Kristin Lagard je generalni direktor Međunarodnog Monetarnog Fonda, što je zavidna pozicija sama po sebi.

Ona je prva žena koja se našla na čelu te ekonomske institucije. Forum WEF je prethodnih godina bio kritikovan zbog manjka žena učesnica.

A da žena može biti i uspešna, imati zavidnu karijeru i stilizovana, upravo je Kristin Lagard to dokazala svojim modnim kombinacijama.

Potpuno je „zavela“ svet mode, našavši se na internacionalnoj listi Vanity Fair-a najbolje odevenih, kao i u prestižnom septembarskom izdanju Vogue magazina, piše Forbes.

Mnogi su kritikovali Lagard, većinom francuski socijalisti, i optuživali je da je previše „elegantna“ i da žena iz „visoke klase“ ne bi trebalo toliko da se opterećuje oko izgleda. Međutim, Lagard se nije opterećivala svim tim kritikama i nastavila je da nosi kreacije poznatih modnih kuća – „Chanel“, „Hermes“ i mnogih drugih.

Iako je njen stil jednostavan, svakako nije dosadan. Lagard njime izražava svoju ličnost. To postiže poslovnim odelima koji joj savršeno ističu figuru, ali i ešarpama u jarkim bojama, elegantnim pantalonama i „hrabrim“ modnim dodacima.

Evo nekih modnih kombinacija koje bismo istakli:


 

View this post on Instagram

 

#france🇫🇷 #museedorsay #christinelagarde #fmi #🇫🇷🇫🇷📷📷👠👠

A post shared by liewig (@christianliewig) on 

 

Izvor: BIZLife/Forbes

Foto: Beta/AP Markus Schreiber

Komentari 3

  1. milijana

    Ima se, može se.

  2. Vida

    Divna dama sa stilom

  3. mmne

    ona je vrhunska lopuza pa shodno tome sebi omogucava styling