Perwoll fashion week otvoren revijom IGORA TODOROVIĆA

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo/Đorđe Tomić

Na samom početku pistom je gospodarila glumica Vjera Mujović u ulozi Coco Chanel u savršeno skrojenom kostimu koji je upravo Igor kreirao za potrebe predstave posvećene modnoj ikoni.

Usledilo je predstavljanje kolekcije KARLNEVAL, koja je spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu „masku“ trenda koju moda nudi i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode. Moda treba da bude radost, zadovoljstvo istraživanja i novih „maski“ koje će učiniti da se svako oseća posebno i autentično.

Moda oduvek predstavlja odraz stila i elegancije i omogućava nam da iskažemo svoju jedinstvenost. Svaki modni kreator uživa u dizajniranju omiljenih komada koje svi ljubitelji mode sa nestrpljenjem očekuju i rado nose, ali isto tako veoma dobro zna koliko je važno da tkanine budu vrhunski negovane kako bi zadržale svoj prvobitni izgled i boju.

Kao brend koji voli modu, Perwoll savršeno štiti tkanine i čini da blistamo u omiljenim trendi komadima i nakon više pranja.

Perwoll već dugi niz godina sarađuje sa modnom industrijom i veran je partner svakog modnog kreatora te su Nedelju mode zvanično otvorili generalni direktor kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović i Nenad Radujević, direktor i osnivač Fashion Week-a.

Svečano otvaranje Perwoll Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera.

Evo pogledajte neke od kreacija:
Izvor: BIZLife

Foto: Promo/Đorđe Tomić