Roksanda Ilinčić u Londonu opet „pomerila granice“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram, Youtube

Na predstavljanju nove kolekcije za jesen/zimu 2019. u Londonu, dizajnerke nikako nisu prošle neprimećeno. Pored zvučnih imena poput Viktorije Bekam, Moli Godard, Grejs Vejls Boner, londonsku publiku je oduševila i naša čuvena dizajnerka Roksanda Ilinčić.

Međutim, ovo nije „generalizovanje“ njihovih radova samo zato što su žene. Realnost je takva da njihove kolekcije zaista imaju značajnu perspektivu, a njihovi individualni „pečati“ se razlikuju po različitim generacijama, estetici, drugačijem verovanju i potrebama.

Ako ih nešto spaja, to je činjenica da imaju odličnu interakciju sa njihovim potrošačima – ženama koje nose njihove kreacije, koje ne propuštaju nijednu reviju i na istima se pojave izgledajući fantastično, bez obzira na godine i konfekcijski broj.

Roksanda Ilinčić je oduvek imala „dobru komunikaciju“ sa svojom publikom. Ako želite večernju haljinu koja šalje jasnu poruku, elegantnu ali ne pretešku, Roksanda nudi mnogo takvih. Njen rad možemo prepoznati i po nijansama narandžaste, žute i boje bakra.

Ipak ono što je bilo najupečatljivije za sledeću sezonu jeste „snaga“ dnevne garderobe – od širokih košulja nalik na tunike do svilenih šalova koji se nose preko kaputa. Takođe su bile zapažene i razne varijacije parke.

Evo kako je to izgledalo:

View this post on Instagram

Roksanda Chicks #roksanda

A post shared by aka E STOTT (@elizabeth.hiscox) onView this post on Instagram

Spectacular Roksanda! @roksandailincic AW19 Identity by Studio Frith #roksanda #LFW #london #identity #studiofrith

A post shared by Studio Frith (@studiofrith) onView this post on Instagram

Malone Souliers x Roksanda. AW19. London Fashion Week. #MaloneSouliers #Roksanda #AW19 #LondonFashionWeek @roksandailincic

A post shared by Malone Souliers (@malonesouliers) on


View this post on Instagram

Roksanda Fall 2019 RTW

A post shared by @ therafsimonswoman onIzvor: BIZLife/Vogue

Foto: Instagram, Youtube