Boca za vodu od 5.000 EUR – to je jedan od JEFTINIJIH modela (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo Chanel

Šanel boca za vodu i držač boce izašli su na tržište u novembru, ali tek sada je stiglo do prodavnica u Velikoj Britaniji. Boca je zlatna, dok je držač napravljen od kože sa zlatnim lancem i Šanel logom.

Ova boza za vodu košta £4.410, što je oko 5.190 EUR.

Ko kupuje ovo? Svi! Boce su skoro rasprodate, piše Gardijan.

Ako se pitate po čemu je ta voda posebna i da li možda dolazi sa Marsa – boca nije napunjena vodom. Morate sami da sipate vodu (ili šampanjac, ko šta voli).

To je boca koja može da se koristi više puta (do kraja života) i napravljena je da bi se više vodilo računa o životnom okruženju.


 

View this post on Instagram

 

✨!Happy Birthday to Me! ✨ #Bingo44DroopyDrawers #FashionHydration #VintageGumbyGoodness #pressies #chanelwaterbottle #poseable

A post shared by Gary Willis (@gary_willis) onMeđutim, ovo nije najskuplji model iz modne kuće Šanel. Pre 25 godina Karl Lagerfeld je dizajnirao kožni držač za flašu sa zlatnim lancem za kolekciju iz 1994. godine. Tada je ovaj model bio vrlo popularan, a sada se smatra vintidž komadom i košta na nekim veb šopovima i više od 7 hiljada funti.

Ali tu nije kraj!

Najskuplja boca za vodu ikada napravljena je od 24karatnog zlata i košta oko 45.000 £ –  Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani. I samo je jedna prodata na aukciji 2010. godine, ironično – da bi se sakupila sredstva za borbu protiv klimatskih promena. Isti dizajner je napravio i platinum verziju od 3,4 milina funti, ali ne postoje dokazi da ju je iko kupio.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo Chanel