Spring Calling – modna sezona počinje!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Aktuelna kolekcija Faktory by Boško predstavljena je na događaju pod nazivom Spring Calling na kojem je najavljen i prolećni Perwoll Fashion Week, čija je glavna misija promocija autorskog modnog dizajna.

Boško Jakovljević nam je za ovu priliku pripremio modele koji odišu svežinom i buntovničkim duhom, a avangardni unisex odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi, namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksipil i autentičnost. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna prednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal print i casual chic.

Događaj je realizovan u Rajićeva Shopping centru u okviru BFW CHOICE Pop Up Store koji predstavlja izložbeno prodajnu postavku sa atraktivnim modelima više od 30 domaćih dizajnera. To je jedinstvena ponuda na našem tržištu, gde se po prvi put modeli domaćih dizajnera na ovaj način predstavljaju u nekom od shopping centara. Ponudu u radnji čine autentični, unikatni modeli autorske mode, a uz ženske i muške modele tu je i zanimljiv izbor obuće i aksesoara. Pored toga koncept radnje je da se šira publika upozna ali i konzumira domaću autorsku modu i na taj način da podršku razvoju samostalnih i mladih modnih dizajnera.

Početak prolećne modne sezone obeležen je i najavom Perwoll Fashion Week-a, odnosno nastavkom saradnje ove modne institucije sa Perwoll-om, brendom kompanije Henkel, koji svoju ljubav prema modi iskazuje pažljivo brinući o najosetljivijim tkaninama i bojama, tradicionalno podržavajući modnu scenu i ukazujući na to koliko su svi segmentni bitni – kako dizajnerska scena i dizajneri koje Perwoll Fashion Week neguje, tako i prikazi kolekcija modnih kuća zastupljenih na našem tržištu.

Perwoll Fashion Week Beograd će biti održan u periodu od 14 – 20. aprila 2019. i Modni studio Click, kao organizator događaja, moli sve saradnike iz medija da u svojim prilozima i izveštajima koriste pun naziv manifestacije.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo