Zašto Rijana, Sara Džesika Parker i Tejlor Svift nisu bile na MET GALA

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Instagram

Svi su verovatno primetili da mnoge poznate ličnosti nisu prisustvovale najvećem modnom događaju MET GALA. Odmah se zapitate: Gde su Rijana, Sara Džesika Parker, Tejlor Svift, ali i mnogi drugi.

Sara Džesika Parker koja je u prošlosti redovno dolazila na MET GALA svečanost, ove godine je bila odsutna. Izgleda da je zvezda poznate serije „Seks i grad“ bila na neodložnom poslovnom putovanju.

 

View this post on Instagram

 

#metgala #metball #metgala2018

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial) on


Kraljica svečanosti MET GALA je ove godine nestala u akciji, što je srceparajuće s obzirom na to da uvek izmami uzdahe i poglede svojim modnim izborom. Fanovi su mislili da Rijana samo čeka kraj da bude „bum“ na crvenom tepihu, ali se ipak nije pojavila. Ubrzo su na internetu osvanuli komentari da se Riri kod kuće „igra“ šminkom – njenim „makeup“ brendom Fenty. Izgleda da je Rijana bila odsutna jer je naporno radila na razvoju tog brenda.

 

View this post on Instagram

 

#metgala #metball #metgala2018

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial) on


Što se Tejlor Svift tiče, njen raspored joj nije dozvolio da se organizuje za ovo veče – a pripreme zahtevaju nekoliko meseci posvećenog rada. Iako nije iznela u javnost svoje razloge zašto nije došla, fanovi su je primetili u Londonu dan pre te svečanosti.


Ovde možete videti ko je sve bio odsutan na MET GALA svečanosti ove godine.

Izvor: BIZLife/People

Foto: Youtube/Instagram