Najbolje obučeni na dodeli Gremi nagrada

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BETA AP/Matt Sayles

U Los Anđelesu je održana dodela Gremi nagrada, za izuzetne doprinose u muzici, i to 61. po redu. Mnoge zvezde su iskoristile ovu priliku da se svojim toaletama i izgledom prikažu u najboljem mogućem svetlu.

Ne tako davno, na dodeli Gremi nagrada, dominirale su toalete koje otkrivaju “previše kože”.

Možda je razlog taj što je ovaj događaj dostigao svoj “maksimum” sa pojavom zvezda poput Britni Spirs i Kristine Agilere.

Zatim je sve eskaliralo kada su se pojavile Ledi Gaga, Bijonse, Niki Minaž i Kim Kardašijan, i u fokusu je bilo da se istaknu obline tela.

Međutim, juče je došlo do značajnog pomaka. Nestale su oskudne haljine sa crvenog tepiha i na njihovom mestu je „izdominirala“ modna skromnost, piše Vogue.

Vodeći umetnici muzičke scene ovog puta su u prvi plan izneli modne detalje poput dramatičnih valova, dugih rukava, a mnogi su nosili i visoku modu – nešto što je tipično za dodelu Oskara, a ne Gremi.

Uzmimo za primer samo Ledi Gagu i njenu modnu transformaciju od samog početka do sada. Pop diva i zvezda filma “Zvezda je rođena” se za ovu priliku odlučila za sasvim jednostavnu, ali vrlo efektnu haljinu (Hedi Slimane’s Celine).

Nekadašnje “divlje dete”, Majli Sajrus je takođe “spustila loptu” i odlučila se za toaletu u francuskom stilu koja je skroz zatvorena, ali ipak u njoj izgleda “seksi”.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na 61. dodeli Gremi nagrada:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who was the best dressed tonight at the Grammys? 👇🏼💋

A post shared by LA FASHION WEEK (@lafw) on 

 

Izvor: BIZLife/Vogue

Foto: BETA AP/Matt Sayles