Postanite deo Skyline Belgrade priče uz stambeni kredit - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Postanite deo Skyline Belgrade priče uz stambeni kredit

  Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade napreduje izuzetno brzo i stambena kula A već je dočekala prve stanare. Skyline Belgrade se nalazi na jednoj od najistaknutijih lokacija, u Ulici kneza Miloša, koja zajedno sa mnogobrojnim značajnim institucijama u okolini i odličnom povezanosti sa ostalim delovima prestonice, čini ovaj deo grada izuzetno poželjenim za život.

  Međutim, nakon odabira lokacije, strukture stana i pogleda, parking mesta, dodatnih sadržaja koje nudi projekat, kredibilnog i potvrđenog investitora, sve one koji odluče da svoj život kreiraju u ovom kompleksu čeka nešto bez čega ne mogu da realizuju svoje snove. Iako je kupovina stana jedna od najznačajnijih i najlepših odluka u životu, svako ko se odluči na taj važan korak zna da nakon toga sledi i ne tako lak zadatak, kada mora da „stavi na papir“ sve troškove koje iziskuje kupovina nekretnine.

  Budući da je to investicija koja zahteva značajna finansijska sredstva, većina se odlučuje za stambene kredite. Izbor banke zavisi od uslova koje ona nudi, kolika je kamatna stopa, da li postoje naknade za godišnje administriranje kredita itd. Za koju god banku i finansijsku opciju da se odluče, kupci Skyline Belgrade stanova mogu biti sigurni da za sebe i svoju porodicu investiraju ne samo u stambeni prostor, već i u moderan, kvalitetan, komforan i siguran dom u kompleksu koji nudi dvadesetčetvoročasovnu recepciju, najveći zatvoreni privatni bazen, najsavremeniju Spa&Gym zonu, profesionalno održavanje i niz drugih rekreativno-uslužnih sadržaja.

  Investitor projekta je AFI Europe Serbia, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima “Airport City Belgrade” i “Central Garden“. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE