Postanite zvanični bloger konferencije „Spark me 2019“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Postanite zvanični bloger konferencije „Spark me 2019“

  Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je  prijave za takmičenje za zvanične blogere Spark.me 2019 konferencije.

  Bitno je, kako organizatori ističu, napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = “video blog”) zapise. 

  Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2019 konferenciji“, da ga podeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na ovoj adresi. Rok za prijavu je 19. april. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 26. aprila na sajtu Spark.me konferencije.

  Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvezdice „Magnolija“ u Tivtu,  kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije.

  Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 17. maja, da aktivno izveštava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 31. maja) i da objavi jedan blog post do sedam dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2020.

  Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospešuju inovativnost korporacija). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

  Karte za konferenciju Spark.me 2019. se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

  Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

  Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa više od 580 učesnika konferencije iz 28 država širom sveta.

  Za više informacija o Spark.me 2019 posetite zvanični sajt konferencije na adresi. Facebook stranicu, Twitter nalog i Instagram nalog.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE