Postoje NOVČANICE od 5 i 50 EVRA koje vam mogu doneti MNOGO više novca

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Postoje NOVČANICE od 5 i 50 EVRA koje vam mogu doneti MNOGO više novca

  Među novčanicama evra koje su trenutno u opticaju postoje i neki primerci koji su zbog svoje retkosti postali predmet interesa kolekcionara i notafila, sakupljača papirnog novca. Budući da po otkriću vrlo brzo dospevaju u njihove kolekcije, takvih novčanica je sve manje zbog čega je njihova vrednost znatno porasla. Evo kako da ih prepoznate, piše Miss7.

  Novčanica od 5 evra

  U opticaju su novčanice od 5 evra na kojima možete dobro da zaradite! Ako vam se posreći, za nju možete da dobijete i od dvadeset do sto puta veći iznos od njene prave vrednosti. Posebno retke serije novčanica mogu svojim vlasnicima da donesu  popriličnu sumu.

  Uzmite novčanicu i pažljivo pogledaj brojke i slova u gornjem desnom uglu. One označavaju seriju u kojoj je novčanica štampana. Retke serije sadrže 5 istih brojeva (na primjer 77777, 99999). Ako imate takvu novčanicu, pobrinite se da ostane u besprekornom stanju i u tom slučaju će ti doneti mnogo novca.

  Novčanica od 50 evra

  A ponekad i štamparske greške mogu da prouzrokuju više koristi nego štete. Naime, svojevremeno je pogrešno ištampana serija novčanica od 50 evra te je na njenoj zaštitnoj traci ispisana vrednost od 100 evra. Stoga, ako vam u ruke dođe novčanica od 50 evra obavezno je pregledajte na jakoj svetlosti i pažljivo proverite koja je vrednost naznačena na zaštitnoj traci. Privatni kolekcionari će je rado otkupiti,a spremni su da plate i 7 puta više od njene prave vrednosti. Zvuči sjajno, zar ne?

  Izvor: Miss7

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • SaleKG

   Zanimljva 2 clanka vaseg portala na istu temu https://www.bizlife.rs/aktuelno/moj-ugao/kupatilo-za-20-evra-ili-macka-u-dzaku/

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE