Poziv na odgovorno konzumiranje kroz kampanju „Kad pijem ne vozim"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poziv na odgovorno konzumiranje kroz kampanju „Kad pijem ne vozim”

  Već tokom prve večeri Beer fest-a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave saobraćajne policije kontrolisali su nivo alkohola u krvi vozačima na Novom Beogradu. Akcija pojačane kontrole trajaće do kraja letnje festivalske sezone što je ujedno apel Apatinske pivare i Uprave saobraćajne policije svima da budu umereni u konzumiranju i misle na bezbedan povratak kućama.

  U okviru kampanje “Kad pijem ne vozim” Apatinska pivara je sada već tradicionalno Upravi saobraćajne policije donirala alkometre najsavremenije generacije kako bi podržala efikasniju kontrolu saobraćaja.

  Olivera Nikodijević, direktorka marketinga Apatinske pivare uručila je deset najsavremenijih alkometara sa integrisanim GPS modulom, Bobanu Milinkoviću, zameniku načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije.

  “Efikasne kontrole alkoholisanosti vozača koju sprovodi saobraćajna policija i preventivne akcije koje se sprovode sa ciljem podizanja svesti o štetnim posledicama upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola doprineli su da se procenat saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači pod dejstvom alkohola postepeno smanjuje”, izjavio je Boban Milinković, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije.

  Dodao je da u ukupnom broju saobraćajnih nezgoda, ovaj pokazatelj je sa 11,9% u 2015. godini, pao na 10,3% u 2018. godini, dok je kod saobraćajnih nezgoda sa nastradalim licima u istom periodu smanjen sa 15,4 na 13,4%.

  “Verujemo da su sve aktivnosti koje sprovodimo kroz kampanju ‘Kad pijem ne vozim’ sigurno doprinele odgovornijoj konzumaciji što nas motiviše da budemo istrajni u želji da vožnju pod dejstvom alkohola udruženo svedemo na najniži mogući nivo i približimo se najboljim svetskim standardima”, rekla je Olivera Nikodijević, direktorka marketinga Apatinske pivare.

  Ove godine kroz kampanju “Kad pijem ne vozim” Apatinska pivara je na zanimljiv način približila mladim vozačima mogućnosti alternativnog prevoza nakon provoda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE