Poznati italijanski kreator 8. maja u Beogradu - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Poznati italijanski kreator 8. maja u Beogradu

Ove godine se navršava 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Italije i Srbije, kao i deset godina od uspostavljanja strateškog partnerstva između Rima i Beograda.

Kako bi proslavila ove godišnjice, Ambasada Italije u Beogradu, u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu i kancelarijom ICE, organizuje niz kulturnih događaja i inicijativa za ekonomsku promociju koji će biti održani u Srbiji u toku ove godine.

U okviru obeležavanja ovih važnih jubileja i gore pomenutih aktivnosti, Ambasada Italije, u saradnji sa agencijom Fabrika, organizuje modnu reviju italijanskog kreatora visoke mode MICHELE MIGLIONICO, koja će biti održana 8.maja,u 18.30 u bašti Rezidencije Italijanskog Ambasadora, Birčaninova 9a.

Michelle Miglionico otvorio je svoj prvi atelje 1989. godine u Potenci. Učio je od oca poznatog milanskog krojača, a 2000. godine već je bio učesnik Fashion Week-a u Rimu.Njegov stil luksuzan i specijalno  dizajniran za sofisticirane žene. O njemu govore da njegove kreacije predstavljaju pametan miks klasicizma i modernizma.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE