Poznatoj banji potrebna ARMIJA RADNIKA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poznatoj banji potrebna ARMIJA RADNIKA

  U svim hotelima visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji otvoreni su konkursi za prijem ugostiteljskih radnika na neodređeno vreme.

  Na konkurse se ne javlja dovoljan broj kandidata, iako je u evidenciji filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Vrnjačkoj Banji oko 250 ljudi sa odgovarajućom stručnom spremom.

  Čitava armija zaposlenih potrebna je da bi se zadovoljio nivo usluga u hotelima visoke kategorije. Buking ocena većih od 9, na primer, znači da na dva, najviše tri gosta ima jedan radnik ugostiteljske struke.

  Hoteli u Vrnjačkoj Banji traže, ne samo kuvare, konobare i spremačice, nego i stručna lica poput vaspitačica u mini hotelskim vrtićima.

  Hoteli imaju potrebu za zapošljavanjem novih kadrova, pogotovo na ulasku u novu sezonu 2020. godine. Nude odlične uslove, rad na neodređeno vreme, mogućnost obuke i napredovanja u struci, pričaju hotelijeri.

  U Vrnjačkoj Banji trenutno ima više od 2.000 postelja u luksuznim hotelima. Grade se još dva i veliki spa centar. Oglašavanje za nova radna mesta su u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u samoj banji i okolini.

  “U poslednjih godinu dana je otvoren veliki broj hotela sa tri, četiri zvezdice, čak i pet zvezdica u Vrnjačkoj Banji, tako da je izražena potreba za radnicima svih profila ugostiteljske struke”, nagašava direktor filijale NSZ u Vrnjačkoj Banji Slaviša Luković.

  U Vrnjačkoj Banji će 4. marta biti održan Sajam zapošljavanja, na kojem će 15 poslodavaca ponuditi više od 100 novih radnih mesta u oblasti ugostiteljstva i turizma.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Anastasija

   Kako vas nije sramota da na ovaj nacin ,jednostrano,dajete ocene stanja nedostatka radne snage.Koji su "sjajni uslovi"koje nude poslodavci.Sramora

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE