"Pratite me na LinkedIn-u", poručio biznis zajednici Boris Džonson

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Pratite me na LinkedIn-u”, poručio biznis zajednici Boris Džonson

  Britanski premijer Boris Džonson otvorio je nalog na poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn a kao razlog naveo je da želi da iskoristi ovu mrežu kao način za direktniji razgovor sa poslovnom zajednicom.

  Navodeći svoj trenutni posao “premijera Ujedinjenog Kraljevstva”, Džonsonova prva objava bila je video u kojem se zahvaljuje kompanijama na njihovim naporima tokom pandemije i obećava da će i “oni da postupe ispravno”.

  “Preduzeća svih veličina su od vitalnog značaja za ovu zemlju i želim direktnije da se povežem sa vama kako bismo gradili bolje, jače nego ikad ranije”, rekao je.

  Pridruživanjem LinkedIn zajednici sa oko 700 miliona korisnika širom sveta, Džonson će zaobići tradicionalne medije koji ga povremeno oštro kritikuju zbog njegove ocvale administracije.

  Džonson je ranije koristio Fejsbuk za komunikaciju sa javnošću, a kasnije ove godine planira da započne sa emitovanjem televizijskog dnevnog brifinga.

  Na njegovom profilu navedena su prethodna poslovna iskustva poput državnog sekretara i gradonačelnika, dok, kako mediji primećuju, nije naveo svoju raniju novinarsku karijeru.

  U svom prvom videu pozvao je poslovne ljude da ga prate na ovoj mreži i da ga obaveste o kojim temama bi želeli da čuju više.

  Izvor: BIZlife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE