Predstavljamo BIZtate: otac, muž, heroj VOJISLAV LAZAREVIĆ

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predstavljamo BIZtate: otac, muž, heroj VOJISLAV LAZAREVIĆ

  Supermen, Spajdermen, Betmen… Mnogim mališanima je najomiljeniji super-heroj ipak njihov tata – onaj pored kojeg se osećaju potpuno bezbedno i spokojno. Ipak, baš poput heroja iz filmova, tata je često odsutan jer mora da “spašava svet” i neretko se iz svoje misije vraća umoran i pomalo odsutan.

  Međutim, BIZtata se našao u potpuno drugačijoj ulozi. Usled novonastalih okolnosti, baš kao i svi, bio je primoran da svoju misiju pilagodi kućnim uslovima.

  Kroz našu akciju pod nazivom BIZtate, upravo želimo da pokažemo kako su se u tome snašli. Naš BIZtata ovoga puta je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

  Kako ste se prilagodili novim uslovima rada?

  Prilagođavanje je išlo postepeno, jer ipak ceo život radimo tako da imamo lične interakcije, a sada smo odjednom osuđeni da komuniciramo samo telefonom. Možda je meni bilo malo lakše, jer sam kroz celu svoju poslovnu karijeru dosta koristio telefon kao sredstvo komunikacije, ali sam ipak u početku zvao ljude češće, verovatno iz razloga zato što sam imao utisak da nemam stvari pod kontrolom. Međutim, kako je vreme prolazilo i kako je sve funkcionisalo normalno, samim tim sam se prilagodio novom načinu rada i prihvatio ga.

  Da li ste otkrili neku novu Super moć?

  Super moći su da sam i dalje odličan u matematici za II i IV razred 🙂 i otkrio sam da pečem odličan hleb. To je dodatak na ostale super moći koje imam.

  Da li postoje neke pozitivne strane ovakvog načina rada?

  Prednosti ovakvog načina rada su što ipak možemo da imamo fleksibilnije radno vreme i to što imamo veću interakciju sa porodicom, što dovodi do balansiranja svih poslovnih i životnih obaveza. Takođe, prednosti su što ne gubimo vreme u saobraćaju i što to vreme možemo bolje da iskoristimo na neke kreativnije stvari.

  Šta vam je najteže palo?

  Najteže mi je pala zebnja da li će svi iz organizacije da izađu živi i  zdravi, i takođe, taj sami početak dok nisam shvatio da smo stvarno uspeli da radimo normalno bez ikakvih problema iako je preko 90 odsto zaposlenih radilo od kuće.

  Svet za sve tate koje su u sličnoj situaciji.

  Savet za tate je da se posvete više deci i da budu nežni, jer često se i u ovim uslovima umorimo od posla, a sada ipak imamo vremena da se i sa njima družimo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Privatna arhiva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE