Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Takmičenje studenata u rešavanju poslovnih problema

    Revizorska kuća KPMG Srbija organizuje u Beogradu od 26. do 27. novembra „Ace the Case 2013“, takmičenje u vidu simulacije rešavanja konkretnih poslovnih problema.

    Studenti će imati jedinstvenu priliku da tokom dvodnevnog takmičenja, uz stalnu mentorsku podršku iskusnih KPMG profesionalaca steknu praktično radno iskustvo i tako postanu konkurentniji na tržištu rada.

    Takmičenje u vidu simulacija rešavanja konkretnih poslovnih problema namenjeno je studentima koji planiraju profesionalnu karijeru u reviziji ili poslovnom savetovanju. Studenti osnovnih i master studija ekonomskih i organizacionih nauka u oblastima revizije, računovodstva, menadžmenta i finansija sve informacije o takmičenju, propozicijama i rokovima za prijavu mogu pronaći na Facebook stranici KPMG Serbia

    Ovo takmičenje pomaže učesnicima da u svojim radnim biografijama zabeleže prva praktična radna iskustva i steknu brojne veštine i znanja. Najbolji od 20 učesnika koliko će se takmičiti ove godine, imaće priliku da tokom trodnevnog boravka u Beču posete kancelarije KPMG u austrijskoj prestonici.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE