Konferencija „Fabrika Mladih Preduzetnika“ 15. decembra u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Centar za razvoj ideja četvrti put zaredom organizuje konferenciju o preduzetništvu -„Fabrika mladih preduzetnika“, u subotu 15. decembra u Beogradu.

Konferencija će, kako je najavljeno, biti održana u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar, od 11 do 16 časova.

Delegati će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija, uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u svoje preduzetničke poduhvate.

Fabrika mladih preduzetnika je konferencija usmerena ka preduzetništvu koje je u osnovi zasnovano na  takozvanim tradicionalnim delatnostima kao što su proizvodnja hrane, proizvodnja pića i turizam, a ne isključivo na informacionim tehhnologijama.

Konferenciju otvara prvi blok prezentacija posvećen preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane. Zatim će u okviru drugog bloka, svoja zanimljiva preduzetnička iskustva predstaviti preduzetnici iz oblasti proizvodnje pića. Nakon drugog bloka, uslediće panel diskusija čiji je cilj predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji. Poslednji blok prezentacija rezervisan je za dobre primere preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama.

Važan deo konferencije predstavlja povezivanje učesnika, predavača i panelista. Predavači i panelisti poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele i na taj način pomognu budućim preduzetnicima da otklone nedoumice i hrabro krenu ka ostvarivanju svojih preduzetničkih ideja, navode organizatori.

Cilj je informisanje i motivisanje mladih ljudi kako bi sproveli svoje poslovne ideje u delo.

Kako biste se prijavili za učešće na Konferenciji, potrebno je da popunite ovaj formular.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.