Milion evra za najbolju srpsku biznis ideju: Foundcenter Investment u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Nemački investiocioni fond Foundcenter Investment finansiraće sa milion evra najbolju srpsku biznis ideju, koja će biti izabrana na konkursu ovog Fonda!

Prijava biznis ideja je najkasnije do 1. jula 2016, a oni čije biznis ideje prođu prvi krug, imaće jedinstvenu šansu da ih predstave direktno bordu nemačkih investitora.

Foundcenter Investment ima samo jedan uslov – da imate potencijal za širenje na međunarodno tržište. Sve što je potrebno da uradite je da prijavite svoju biznis ideju na www.foundcenter.com

Svoju biznis ideju možete da prijavite ovde

Narednih 6 nedelja, svako ko je ikada sanjao o svom ličnom biznisu, može da prijavi svoju ideju i da konkuriše za 1.000.000 evra investicije za svoj poslovni koncept. Veliko finale u jugoslovenskoj Kinoteci održaće se krajem septembra, gde će svetski top govornici i nemački investitori odlučiti koje ideje dobijaju investicije do 1.000.000 evra kako bi gradili svoj dugo željeni biznis.

Ovaj jedinstveni događaj Srbiji i regionu donosi nemački investicioni fond iz Berlina – Foundcenter Investment.
Pitch Challenge Event – “CATCH”, kada će po prvi put na našim prostorima Foundcenter Investment direktno uložiti u najbolje biznis ideje, i to u investicijama do 1.000.000 evra.

Foundcenter Investment je nemački investicioni fond sa sedištem u Berlinu, Los Anđelesu i Beogradu sa ukupnim fondom za investicije od 100 miliona evra, koji ima za cilj da podstakne razvoj kreativnosti i inovacija u preduzetništvu i doprinese razvoju onih projekata i već postojećih biznisa koji imaju potencijal za širenje na međunarodna tržišta. Foundcenter Investment ulaže u različite sektore, od IT industrije, poljoprivrede, medicinske tehnologije do umetnosti, dizajna i prirodnih obnovljivih resursa.

Izvor: BIZLife

Komentari 1

 1. Vlajko

  Da li neko stvarno veruje da može iskrenim pristupom i kvalitetnom poslovnom idejom da dobije milion evra u zemlji Srbiji? Pa to se već sada zna ko će da dobije, tj. znaju oni koji organizuju takmičenje i zna onaj ko je već izabran za dobitnika. U celoj ujdurmi, najviše žalim one koji će da učestvuju i stvarno POKLONE svoje dragocene poslovne ideje na ovakav način!
  Nemojte ljudi da budemo smešni… Pa, šta mislite, zašto im trebaju srpske poslovne ideje u koje će da „investiraju“??? Ima ideja dovoljno i u Nemačkoj. Njima ideje ne trebaju da bi investirali u njih, već iz dva razloga:
  1) Da dođu do velikog broja ideja koje će kasnije da iskoriste za sebe
  2) Da se neko ovde „ogrebe“ za milionče evra za neku poslovnu ili političku uslugu učinjenu Zapadu
  Zato, pamet u glavu svi vi koji imate ideje. One su samo Vaše! A da li ćete ih realizovati, zavisi od Vas. Ne treba Vam milion evra, koje svakako nećete dobiti.