Poštovanje partnera, iskrenost i poštenje su osnovne vrednosti svakog uspešnog biznisa

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Svaka veza, pa tako i poslovna, mora da se zasniva pre svega na poštovanju partnera, iskrenom odnosu i poštenju. Ukoliko jedna strana nije zadovoljna ili se oseća uskraćeno – veza neminovno puca. To najbolje znaju vlasnici sopstvenog poslovanja (ugostitelji, male radnje, pekare..), koji se svakodnevno trude da ugode svojim kupcima i klijentima, da im ponude vrhunski kvalitet prizvoda ili usluge.

Kako se zatvara krug partnerstva i prijateljstva

Neko je rekao: za moje učinjeno dobro delo tebi, ti to vrati nekom drugom, neka se dobrota širi. To je polazna ideja i ovakvih partnerstava. Dario je počeo pre 26 sa jednom, a danas je vlasnik 4 male radnje. Od samog početka Dario je partner kompanije METRO cash&carry i priključio se njihovom projektu MOJA RADNJA, pa tako svakodnevno može da nabavlja kvalitetne, sveže namirnice po posebnim uslovima. Ti uslovi mu omogućavaju da kreira povoljne cene za svoje kupce i na taj način vraća zahvalnost svojoj zajednici i svom komšiluku za poverenje koje mu pružaju već više od dve decenije.

ZA PREDUZETNIKE: 9. oktobar – Dan sopstvenog poslovanja 

Kako je sopstveno poslovanje veoma važno za našu svakodnevicu, METRO je odlučio da i ove godine oda priznanje svim preduzetnicima. Naime, svakog drugog utorka u oktobru, širom sveta se proslavlja Dan sopstvenog poslovanja. Svi vlasnici sopstvenog biznisa biće u mogućnosti da preko platforme  www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs kreiraju svoje specijalne ponude.

Zanimljiva i privlačna ponuda će privući mnogo komšija da učestvuju u proslavi Dana sopstvenog poslovanja. To može biti kombinacija proizvoda ili usluga, popust pri kupovini ili poklon dezert uz kafu. Svaki preduzetnik može da kreira do 5 specijalnih ponuda, a to kako će one izgledati zavisi samo od njihove maštovitosti i mogućnosti. METRO će ih podržati svojim posebnim ponudama, inspiracijom i digitalnim promotivnim paketom koji mogu da koriste za promociju na svojim društvenim mrežama.


ZA POTROŠAČE: 9. oktobar – Dan sopstvenog poslovanja 

Potrošači mogu da potraže najprivlačniju ponudu u svom kraju i istraže nova mesta putem iste stranice www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs . Na mapi se markira svoja lokacija i odmah se dobije pregled svih specijalnih ponuda u blizini, ali i dalje, širom cele planete. Ovo je odlična prilika da se pronađu i dodatni ugođaji u svom gradu i otkriju nova omiljena mesta.

Čekamo vas 7. septembra od 11h u DC Metro Zemun!

Uoči Dana sopstvenog poslovanja, METRO poziva sve zainteresovane potrošače da dođu u distributivni centar u Zemunu 7. septembra od 11h, jer će 50 mladih kuvara praviti 50 metara dug Napoleon kolač (Mille –feuille) od hiljadu listova! Dođite i zasladite se carskim kolačem.

Ulaz je otvoren za sve koji su zainteresovani, samo je potrebno da preuzmu dnevnu karticu na ulazu. Budite I vi “partner” ovog događaja, stanite rame uz rame sa Coca Colom, Heinekenom, Swislionom I drugima…Vaša obaveza će biti da samo uživate!

Izvor: BIZLife

Foto: Promo