Preduzetnici, komunicirajte bez granica

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

NEOgraničeni minuti i poruke prema svim domaćim mrežama, dovoljno gigabajta kao i roming minuti za priču u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Lihtenštajnu deo su najnovije tarife za poslovne korisnike – NEObiz.

Vip NEObiznis tarife namenjene su malim i srednjim preduzećima i predstavljaju pravu podršku svakom poslovanju. Ovu revoluciju u ponudi za poslovne korisnike iz Vipa objašnjavaju kao još jedan dokaz njihovog nastojanja da neguju partnerski odnos sa korisnicima, kojima na ovaj način žele da daju podstrek za bolje i uspešnije poslovanje u zemlji, ali i inostranstvu.

„Ovo su prve tarife na tržištu sa uključenim roming minutima za komunikaciju u čak sedam zemalja A1 Grupe, i ponosimo se što smo prvi načinili ovaj iskorak, koji će nadamo se i drugi slediti“, ističe Branka Pudrlja Durbaba, Senior direktor Prodaje i Korisničkog servisa u kompaniji Vip mobile.

Primera radi, NEObiz3 tarifa sadrži neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, 3 GB, i 100 roming minuta u okviru pomenutih sedam zemalja A1 Grupe, uz mesečnu pretplatu od samo 1499 dinara i dvogodišnju ugovornu obavezu. Pored toga, u ponudi su još tri tarifna nivoa sa još više gigabajta i minuta za roming razgovore.

NEO postpejd tarife za privatne korisnike koje je kompanija Vip predstavila u junu prošle godine napravile su pozitivnu promenu na tržištu telekomunikacija u Srbiji, a do sada već više od 300.000 korisnika uživa u pogodnostima NEOgraničene komunikacije. Iz kompanije Vip mobile očekuju da će i poslovni korisnici prepoznati sve prednosti NEObiznis tarifa.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo