Preuzeo AMG i postao vlasnik 41 medija u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Preuzeo AMG i postao vlasnik 41 medija u Srbiji

  Preuzimanjem kompanije Adria Media Grup Igor Žeželj postao je vlasnik i društva Adria media magazini, koje je u stopostotnom vlasništvu ove kompanije. Obe firme imaju ukupno 41 medij.

  Udruženje novinara Srbije (UNS) utvrdilo je da su Adria media magazini i Adria Media grupa izdavači ukupno 28 medija koji su upisani u Registar medija.

  Osim ovih medija, u vlasništvu Adria Media Grupe je još 13 medija koji nisu registrovani u Agenciji za privredne registre (APR).

  U Registar medija upisano je da je društvo Adria media magazini izdavač 11 listova – Men’s health, Cosmopoliten, Elle, Sensa, Nacionalna geografija u Srbiji, Lepa&Srećna, Lisa, Moja lepa bašta, Summer, Winter i Asfalt.

  Adria Media Grupa izdavač je 14 listova – Burda style, Glossy, Doktor Kurir, Kurir, Espreso, Kurir stars, Najbolji domaći recepti, Mama, Narodni doktor, Narodni kuvar, Narodni lekar, Newsweek Srbija, Elle dekor i Kids, kao i i tri portala-esspreso.rs, adriamedia.tv i kurir.rs, koji su registrovani u APR.

  Osim ovih medija, kako stoji na sajtu, Adria Media Grupa vlasnik je i listova Lena, Financial times i Cosmo Campus, kao i portala elle.rs, yumama.com, nationalgeographic.rs, menshealth.rs, cosmopolitan.rs, lovesensa.rs, stvarukusa.rs, lepaisrecna.rs, stil i glossy.rs.

  Ipak, ovi mediji nisu registrovani. U njihovima impresumima navodi se da je izdavač portala yumama.com, stil i glossy.rs Adria Medija Grupa, a ostalih medija Adria media magazini.

  Izvor: Danas

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE