Produžen rok za prijavu u akciji “Najbolje iz Srbije 2016”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Produžen rok za prijavu u akciji “Najbolje iz Srbije 2016”

  Zbog velikog interesovanja kompanija za učešće u akciji “Najbolje iz Srbije 2016”, Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija produžili su rok za prijavu do 14. oktobra. Kompanije mogu da prijave svoje brendove za “Najbolje iz Srbije”, jednostavno, online, na novom sajtu akcije www.najboljeizsrbije.rs.

  “I ove godine interesovanje kompanija koje žele da učestvuju u akciji je veliko. Veoma je značajno što kompanije iz svih krajeva Srbije prepoznaju mogućnost da osvajanjem renomiranog priznanja, unaprede prepoznatljivost i pozicioniranost na tržištu. Svi prijavljeni brendovi biće vidljivi na sajtu akcije od srede, 19. oktobra, kada počinje glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručne javnosti”, kaže Mihailo Vesović, glavni koordinator akcije “Najbolje iz Srbije”.

  Nagrada „Najbolje iz Srbije” prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

  Ove godine priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, među kojima su i tri nove – najuspešnije startap preduzeće, najbolja turistička i privredna manifestacija u Srbiji. Pobednici, koji će biti proglašeni krajem novembra, dobijaju pravo da znak “Najbolje iz Srbije” koriste kao simbol kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima. Kao i prethodnih godina, Ministarstvo će, u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, za dobitnike organizovati „Top korner”. Učešće u akciji je besplatno.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE