Proizvođač Nutele nudi najslađi posao na svetu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Proizvođač Nutele nudi najslađi posao na svetu

  Italijanski proizvođač slatkiša “Ferero” nudi najslađi posao na svetu, pošto traži degustatore, preneo je Tajms.

  “Ferero” je objavo oglas u kojem traži 90 degustatora koji će testirati kakao, lešnike i druge sirove proizvode za proizvodnju čokolade.

  Kompanija zainteresovanima nudi ugovor na pola radnog vremena.Naime, posao predviđa dva radna dana nedeljno u sedištu kompanije u Albi. Za dobijanje posla nije potrebno imati prethodno iskustvo, već je važno samo da kandidati nemaju nikakve alergije na hranu.

  Izabrani kandidati se obavezuju da će od 30.septembra posetiti tromesečni kurs, na kraju kojeg će svega 40 osoba biti izabrano kao degustatori čokolade. Oni će biti podeljeni u dve grupe, najavljuje “Ferero”.

  Do sada je “Ferero” uvek koristio internu radnu snagu, to jest zaposlene za testiranje svojih proizvoda. Ovaj put kompanija želi da upita potrošače, bez ikakvih saznanja o sastojcima proizvoda.

  Pored “Nutele” Ferero proizvodi praline “Mon Sseri”, “Rafaelo”, i “Ferero Roše”. Kompanija ima godišnji obrt u visini od 10,5 milijardi evra i zapošljava 30.300 ljudi, a širom sveta ima 91 ćerka firmu i 23 proizvodnih postrojenja, te je prisutna u 170 zemalja sveta.

  Izvor: Tajms

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE