Proširena ponuda Agro kredita Direktne Banke na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Proširena ponuda Agro kredita Direktne Banke na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

  Direktna Banka će na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja, promovisati svoju ponudu Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva. Ovi kratkoročni i dugoročni dinarski krediti, za finansiranje nabavke sredstava i ulaganja u poslovne aktivnosti, osmišljeni su tako da pruže kompletnu podršku razvoju poslovanja registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava.

  Novi u ponudi Direktne Banke, Agro krediti za osnovna sredstva odobravaju se za kupovinu višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao i kupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata. Ovi krediti imaju rok otplate do 36, odnosno do 60 meseci kod dugoročnih kredita koji se odobravaju u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost izbora grejs perioda od 3 ili 6 meseci, koji je uključen u ukupan period otplate, kod kredita za izgradnju, adaptaciju ili kupovinu višegodišnjih zasada sa mesečnim i tromesečnim anuitetima.

  Direktna Banka u ponudi ima i kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti agrarnih domaćinstava. Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, takođe u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga u poljoprivrednoj proizvodnji.

  „Sa ciljem podsticanja pozitivnih rezultata domaćeg agrarnog sektora, konstantno razvijamo i unapređujemo našu ponudu. Agro krediti Direktne Banke su u potpunosti prilagođeni potrebama poljoprivrednika, pa se sredstva mogu vraćati u vidu mesečnih, tromesečnih i šestomesečnih anuiteta, u zavisnosti od vrste delatnosti gazdinstva. Kao značajnu prednost istakla bih mogućnost odobravanja kredita u roku od samo nekoliko dana, uz priloženu potrebnu dokumentaciju“ ističe Svetlana Lukić, direktorka regionalnog centra Novi Sad Direktne Banke.

  Svi zainteresovani poljoprivrednici će na štandu Direktne Banke, kao i u 47 ekspozitura širom Srbije, od bankarskih savetnika moći da saznaju kako da na najbrži i najpovoljniji način obezbede adekvatnu finansijsku podršku za investicije i obrtna sredstva.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE