Prva investicija u nekretnine: WIENER kupio jednu od NAJLEPŠIH poslovnih zgrada u BG

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prva investicija u nekretnine: WIENER kupio jednu od NAJLEPŠIH poslovnih zgrada u BG

  Osiguravajuća kompanija Wiener Städtische po prvi put je u Srbiji investirala u kupovinu jedne poslovne zgrade i time napravila novi korak u svojoj investicionoj politici.

  Wiener Städtische osiguranje postalo je novi vlasnik poslovne zgrade „Anex“ u Resavskoj ulici u Beogradu.

  Kako se navodi u saopštenju kompanije, jedna od najlepših poslovnih zgrada u Beogradu kupljena je od kompanije Anex Group d.o.o.

  Po prvi put otkako posluje na srpskom tržištu Wiener Städtische osiguranje je prateći trendove i sa ciljem da investicioni portfolio učini raznovrsnijim, investiralo u kupovinu nekretnine.

  „Ovo ulaganje je veoma važan momenat u razvoju naše kompanije. Predstavlja odraz naše stabilnosti, snage i istovremeno je krupan korak napred u investicionoj politici, jer ulažemo u budućnost. Pratimo moderne trendove, želimo da naš investicioni portfolio diversifikujemo i zato ulažemo u nekretnine. Iako je ovo direktno ulaganje Wiener Städtische osiguranja, kupovina zgrade je još jedan odraz poverenja naše matične kompanije Vienna Insurance grupe u Srbiju i dokaz dugoročne posvećenosti ovom tržištu”, izjavio je Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora Wiener Städtische osiguranja.

  Poslovna zgrada “Anex” nalazi se u Resavskoj ulici broj 23, u Beogradu i prema ocenama stručnjaka, predstavlja jednu od najlepših i najmodernijih poslovnih zgrada u Srbiji. Prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara i sa lokacijom u strogom centru prestonice jedan je od najatraktivnijih poslovnih prostora u Beogradu.

  Sedište Wiener Städtische osiguranja ostaje u zgradi VIG Plaza, u Ulici Trešnjinog cveta 1 na Novom Beogradu. U novoj poslovnoj zgradi kompanija planira da nastavi iznajmljivanje prostora zakupcima u skladu sa investicionom politikom i najboljom poslovnom praksom na tržištu.

  Osnovano kao greenfield investicija Vienna Insurance grupe (VIG), Wiener Städtische osiguranje posluje u Srbiji od 2003. godine. Ima više od 1.200 zaposlenih u preko 40 poslovnica širom zemlje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE