Prva TV: Potporni zid na Koridoru 10 se srušio u potpunosti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prva TV: Potporni zid na Koridoru 10 se srušio u potpunosti

  Potporni zid koji se tokom jučerašnjeg dana delimično obrušio na Koridoru 10, danas se srušio u potpunosti, javlja reporter Prve televizije sa lica mesta.

  U pitanju je potporni zid koji se u proteklih pet meseci delimično obrušavao čak tri puta.

  Juče ujutru, klizište je oko devet sati u potpunosti uništilo oko 500 kvadratnih metara betonske galerije iznad mesta gde se gradi desna traka novog autoputa. U trenutku obrušavanja betona, zemlje i kamenja nije bilo radnika u blizini, a očevici kažu da su prvo videli oblak prašine i kako drveće pada niz brdo.

  Danas je, međutim, situacija još gora jer se zid potpuno urušio.

  Izvor: Prva

  Foto: Youtube screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Direktor Babić je predvideo rušenje podgrade u Grdeličkoj klisuri, na trasi autoputa, a ništa nije preduzeo kao direktor Koridora Srbije, a rušenje se dešava za sada tri puta za pet meseci. Svoju krivicu prebacuju španskom izvođaču radova, a gde je tu nadzor nad projektima i gradnje autoputa i koju ulogu ima u obrušavanju i 11 puta je rađen isti projekat. Kako su mogli nadzor i ostale kontrole da povere Svetskoj banci, a ne vrhunskim inženjerima iz Srbije. Oni su gradili autoputeva, mostove, brane po celom svetu, a nisu podobni za naše građevinske radove. Babić jedino može da se zanima isključivo vazduplohovima, a njegova ministarka samo da ogovara kolege i koleginice, osim Vučića. Tu ima dozu poštovanja, tačnije, strah. Tu ima podosta mesta i za pravosudne organe.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE