PRVI PUT mogu svi: Policija TRAŽI specijalce

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PRVI PUT mogu svi: Policija TRAŽI specijalce

  Na konkurs za Specijalnu antiterorističku jedinicu (SAJ) po prvi put mogu da konkurišu građani Srbije koji nisu zapsoleni u Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

  Ministarstvo je raspisalo javni konkurs za pohađanje selekcione obuke za SAJ na koji, po prvi put u 40 godina dugoj tradiciji postojanja ove jedinice, mogu konkurisati građani Srbije koji ne rade u MUP.

  Konkurs je otvoren do 10. juna, a uslovi za prijem u ovu elitnu jedinicu podrazumevaju pozitivnu bezbednosnu proveru, kao i odgovarajuće psihofizičke sposobnosti. Ukupno 15 najboljih kandidata koji prođu selekcionu obuku postaće deo ove specijalne jedinice policije.

  Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije, koji su punoletni i nisu stariji od 24 godine, završenu najmanje srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i nisu osuđivani, saopštio je MUP.

  Prijave na konkurs podnosne se na adresu MUP sa naznakom – “Za javni konkurs za radno mesto ‘specijalac'”.

  Iskustvo sticano decenijama i program obuke sačinjen po uzoru na svetske antiterorističke jedinice, svrstale su SAJ u jednu od najeletnijih jedinca, koja je spremna da izvrši najsloženije zadatke u očuvanju bezbednosti i zaštiti Republike Srbije i njenih građana, ističe MUP.

  Izvor: MUP, Agencije

  Foto: MUP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE