Prvi put u Srbiji – preuzimanje kurirskih pošiljki na maloprodajnim objektima NIS-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prvi put u Srbiji – preuzimanje kurirskih pošiljki na maloprodajnim objektima NIS-a

  Kompanija NIS je prvi maloprodajni lanac u Srbiji koji je obezbedio uslugu preuzimanja i plaćanja naručenih pošiljki na određenim NIS Petrol i GAZPROM  benzinskim stanicama, u saradnji sa kurirskom službom D-Express.

  Prilikom onlajn porudžbine ili porudžbine pozivom broja telefona kurirske službe D-Express potrošači će od sada moći kao adresu za isporuku poručene robe da navedu jednu od benzinskih stanica NIS-a na kojima su postavljeni skladišni uređaji za preuzimanje paketa,  odnosno ”paketomati”. Ukoliko je potrošač naveo kao mesto isporuke neku od navedenih benzinskih stanica kurirska služba će porudžbinu ostavljati u paketomatu, a potrošač će moći da je preuzme u bilo koje vreme tokom rada benzinske stanice unosom koda dobijenog putem mobilne aplikacije. Ako se potrošač prilikom poručivanja robe opredelio za opciju plaćanja pouzećem, potrebno je da pre preuzimanja pošiljke izvrši plaćanje usluge na kasi benzinske stanice na koju je pošiljka isporučena.

  Paketomati su trenutno postavljeni na 30 benzinskih stanica NIS-a u Beogradu, a kompanija će nastojati da povećava broj benzinskih stanica na kojima će potrošačima nuditi novu uslugu.

  «Savremen način života diktira brz tempo i zahteva efikasnu organizaciju vremena. Uvođenjem ove jedinstvene usluge u maloprodajnom segmentu, NIS još jednom potvrđuje da ostaje dosledan unapređenju poslovanja kroz primenu inovativnih pristupa i novih tehnoloških rešenja. Ova usluga je posebno dobrodošla u svetlu novonastalih okolnosti, kao dodatna mera zaštite i očuvanja zdravlja, jer pruža mogućnost preuzimanja pošiljki bez direktnog socijalnog kontakta“, izjavio  je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS.

  Više informacija o načinu preuzimanja onlajn porudžbina, kao i tačan spisak benzinskih stanica NIS-a na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na sajtovima www.nispetrol.rs,  www.gazprom-petrol.rs i www.dexpress.rs,  kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS: 08 0000 8888.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Komentari

  • Bivsi..

   Zbog tacnosti informacije, zelim da kazem da to kompanije OMV i City Express rade od 2014 godine. Doduse, bez "paketomata" ..

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE