Hotel ZABRANIO ulazak pticama trkačicama zbog - BEZOBRAZNOG ponašanja - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hotel ZABRANIO ulazak pticama trkačicama zbog – BEZOBRAZNOG ponašanja

  Dvema pticama emu po imenu Kevin i Kerol zabranjen je ulazak u jednom hotelu u Australiji zbog lošeg ponašanja.

  Suvlasnik hotela Kris Gimblet rekao je da su ptice bile rado viđeni gosti koji su povremeno svraćali po nekoliko kolačića sve dok nisu naučile da se penju uz stepenice.

  “Putnici moraju biti veoma oprezni sa ovim pticama trkačicama, jer će gurnuti glave u vaš karavan, popiće vam svu kafu bez obaranja šolje i ukrašće vam tost. Ako imate roštilj, pazite jer će vam sve uzeti. ada završe doručak u parku, spuštaju se u hotel, a prošle nedelje su smislili kako da se penju uz stepenice hotela”, kaže Gimblet.

  Kao rezultat toga, morali su da postave lanac na vrhu stepenica, zajedno sa natpisom koji glasi: „Emuima je zabranjen pristup zbog lošeg ponašanja. Molimo vas da prođete kroz emu-barijeru i zatim je ponovo postavite.”

  Zašto zabrana?

  Gimblet kaže da nikako ne želite da se nađete između ptice emu i hrane.

  “Imaju vrlo oštre kljunove i pomalo liče na usisivač kada je hrana u pitanju, tako da smo se brinuli oko toga da će oni ući u trpezariju i sve pojesti”, objašnjava on.

  Visine do 1,9 metara emu je najviša ptica u Australiji i jedna od najvećih na svetu. Emu (australijski noj) je ptica koja pripada redu kazuara, sa zakržljalim krilima, bez letnih pera i sposobnosti letenja pa se svrstava u ptice trkačice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE