Puno srce 5.000 mališana širom Srbije - 5 godina IDEA Karavana radosti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Puno srce 5.000 mališana širom Srbije – 5 godina IDEA Karavana radosti

  Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i predstavnici trgovinskog lanca Idea posetili su danas mališane u Bolnici za pedijatariju ”Dr Olga Popović – Dedijer”, a u okviru tradicionalne akcije “Volimo praznike jer volimo jedni druge” upriličena je i predstava za najmlađe i podeljeni su im novogodišnji paketići.

  Poverenica Brankica Janković, pohvalivši akciju Idee koja posluje u okviru kompanije Mercator-S, koja traje već pet godina, pozvala je i druge kompanije čije poslovanje to omogućava da učestvuju u društveno odgovornim kampanjama koje će pokazati saosećanje, solidarnost i brigu za drugoga.

  Glavna medicinska sestra Bolnice za pedijatariju “Dr Olga Popović – Dedijer” Dragana Palarić navela je da deci ovakve akcije znače mnogo. „Svaki dan u bolnici zna da bude veoma traumatičan i za njih, a i za majke i uopšte roditelje, i kada im priredite ovakav čin, naravno da deca bar za trenutak zaborave zbog čega su ovde”, kazala je Palarić.

  Koordinator korporativnih komunikacija Merkator-S Marko Vlahović kazao je da je  Idea karavan ove godine obišao više od 50 institucija u 23 grada i više od 2.000 njihovih zaposlenih je podelilo preko 5.000 paketića, a osim slatkih paketića podelili su i školski pribor i kozmetiku.

  Vlahović je naveo da ove godine Idea obeležava i mali jubilej – pet godina Karavana i dodao da su ponosni na to što su za to vreme, više od 10.000 zaposlenih, podelili visse od 25.000 paketića. “Deca reaguju fantastično, a glavni utisak celog karavana je da paketići nisu glavna stvar, vech druženje, predstava, Deda Mraz koji im dođe i taj trenutak da oni i ako nisu kod kuće u toj atmosferi, dožive taj praznik i to porodično”, kazao je Vlahović.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Idea

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE