Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Promotivna cena za novu liniju do Pariza Wizz Air-a

    Mađarska niskotarifna aviokompanija „Wizz Air“ najavila je da će 1. juna 2013. uspostaviti novu liniju Beograd – Pariz, a promotivna cena karte u jednom pravcu biće od 2.570 dinara, uključujući sve takse i naknadu za izdavanje.

    Najveća niskotarifna aviokompanija centralne i istočne Evrope je u saopštenju dostavljenom Tanjugu najavila da će na toj liniji saobraćati tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom. Kompanija će iz Beograda leteti do aerodroma Pariz Bove.
    Broj karata koji se prodaje po promotivnoj ceni od 2.570 dinara je ograničen i putnici bi trebalo odmah da rezervišu mesta preko sajta.

    „Wizz Airr“ je ranije najavio da će 15. decembra uvesti let za Bazel Miluz koji će se obavljati utorkom, četvrtkom i subotom, let za Oslo uvešće 31. maja 2013. godine – ponedeljkom i petkom, za Rodos 15. juna – subotom i za Krf 20. juna – četvrtkom.

    „Wizz Airr“ ima flotu od 39 aviona tipa „Erbas A 320“ koja obavlja saobraćaj iz svojih 16 evropskih baza, povezujući 81 destinaciju iz 29 zemalja sa ukupno 255 ruta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE