Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Renovirani hotel Grand primio prve goste

    Svi kapaciteti MK Mountain Resort-a biće u celosti renovirani za predstojeću ski sezonu i spremni za goste. Ukupna vrednost investicije, koja je uložena u modernizaciju najvećeg kompleksa na Kopaoniku, do kraja godine iznosiće oko 20 miliona evra. U završnoj fazi je rekonstrukcija hotela Grand i apartmanskog komleksa Konaci deluxe na Kopaoniku. Hotel Grand je primio prve goste nakon požara.

    – Raduje me da je Hotel Grand primio prve goste nakon požara koji se desio u junu mesecu. Prodaja aranžmana za narednu zimsku sezonu, odvija se veoma uspešno. Mali broj soba ostao je u ponudi po specijalnim uslovima za ranu rezervaciju sa 15 odsto popusta – istakao je Nikola Avram, direkotr MK Mountain Resorta, dodajući da će se završetak svih radova u hotelu Grand obaviti do kraja oktobra.

    Kompletno je renovirana recepcija, restorani, aperitiv bar, zapadno smeštajno krilo hotela i obavljeni su radovi u sklopu wellness i spa centra. Spoljni bazen i jacuzzi dobili su toplu vezu sa zatvorenim bazenom, poput modernih evropskih spa centara. Hotel će dočekati zimsku sezonu u punom sjaju, sa potpuno renoviranim smeštajnim kapacitetima i sadržajima u skladu sa najvišim hotelskim standardima.

    Gostima Apartmana Konaci deluxe pored renoviranog smeštaja biće omogućena i ušteda do 50% za dodatne usluge MK Mountain Resorta koju mogu ostvariti kupovinom animacijskih kartica, prilagođenih potrebama različitih tipova gostiju. U ponudi je pet animacijskih kartica, koje uključuju izbor usluga po veoma pristupačnim cenama za porodice sa decom, kao i za mlađe korisnike kojima je prioritet sport i zabava u ski centru. Takođe, gosti ostvaruju popust od 10% za sve rezervacije smeštaja u apartmanima Konaci deluxe, koji traje do 10. oktobra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE