Ako putujete u Los Anđeles, posetite ove restorane

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ako niste ljubitelj zime i hladnoće, i istražujete u koje biste „toplije“ mesto mogli „pobeći“, jedna od opcija može biti Los Anđeles.

U 2018. godini Los Anđeles je imao rekordan broj posetilaca od čak 50 miliona, piše Forbes.

Kako ne biste lutali tražeći restorane gde možete lepo da ručate, evo nekih predloga koji vam mogu pomoći da suzite izbor:

Farmhouse

 

View this post on Instagram

 

Say goodbye to hunger and hello to flavor.

A post shared by Farmhouse (@farmhouselosangeles) on


Nemojte propustiti branč u ovom restoranu koji se nalazi u samom centru Beverli Hilsa. Vlasnik ovog restorana je Nejtan Pjetso (Nathan Pietso) i na meniju Farmhouse-a su jela u kojima je upotrebljeno 60 odsto sastojaka koji vode poreklo sa njegove farme.

Botanica


Ovaj restoran nudi široku paletu zdravih obroka, kao što su salate sa jabukama i celerom, grilovani karfiol i još dosta toga. Svetlo je uglavnom prigušeno, tako da se ovo mesto može smatrati i romantičnim.

Angel City


Ovaj restoran je vrlo specifičan – ne možete baš da se najedete, za tu priliku posetite prva dva, ali svakako morate da iskusite ovakav koncept. Svake nedelje u određenim časovima u ovom prostoru se održava čas joge. Ako donirate od 15 do 20 dolara za čas, kuća vas časti degustacijom piva.

Izvor: BIZLife/Forbes

Foto: Pixabay