AKVA VOZ – vozi do Jagodine, uz POPUST za Akva park

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Srbija Voz

Preduzeće Srbija voz uvelo je železničku liniju “akva voz”, zbog velikog interesovanja građana za Jagodinu kao turističku destinaciju.

Prvi “akva voz” na posebnoj železničkoj liniji Beograd – Jagodina – Beograd dovezao je putnike u Jagodinu, gde je priređen svečani doček za voz i turiste koji su njime doputovali.

Njih su na železničkoj stanici dočekale devojke u narodnim nošnjama i direktor Akva parka Zoran Gligorijević. U autobusu koji ih je odvezao do Akva parka devojke zaposlene u tom turističkom kompleksu poslužile su ih hladnom vodom i kolačima.

“Akva voz” saobraća svake subote, do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone. Polazak je sa beogradske železničke stanice Prokop u 08.25, a povratak iz Jagodine je u 18:35.

Putovanje “Akva vozom” donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt.

Dnevna ulaznica za Akva park, za one koji putuju “Akva vozom”, 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

Povratna karta za “Akva voz” na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.

Izvor: N1, Beta

Foto: Srbija Voz