BIG BLUE paketi za dvoje: ČARTER do ostrva netaknute prirode i OČARAVAJUĆIH plaža (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ostrvo do koga jednostavno stižete, direktnim čarter letom. Ostrvo koje pruža toliko toga različitog da je pogodno za sve ukuse i svačiji džep. Bilo da idete sa porodicom, na medeni mesec, ljubitelj ste jedrenja, idete solo ili sa partnerom, ostrvo Kefaloniija je pravi izbor.

Plaže Kefalonije su posebna priča. Najlepše su Makrijalos i Skala, a najpoznatija je Mirtos, za koju mnogi tvrde da je jedna od najatraktivnijih na Mediteranu.  Upravo na njoj su snimljeni delovi filma „Mandolina kapetana Korelija“.


Onima koji prvi put dolaze na Kefaloniju ljubazni domaćini s neskrivenom radošću preporučuju da probaju čuveno vino „Robola“, zatim i sir „mizitru“ kao i kefalonijski med.

Ono što ne smete propustite je pećina Melisani sa podzemnim jezerom pod poluotvorenim svodom. Jedinstveno je mesto na kome vožnja čamcem pruža mogućnost uživanja u remek-delu prirode, kristalno plavozelena voda, stalaktiti i neverovatna igra svetlosti.


Big Blue ove godine nudi sjajne pakete za dvoje i to za polazak 20.06.

Provedite 11 dana na ovom očaravajućem ostrvu, a mi vam preporučujemo sledeće hotele i pakete za dve osobe.

CEPHALONIA PALACE HOTEL 4*

Prirodna lepota i topla atmosfera će zadovoljiti sve aspekte porodičnog odmora. Prednost hotela je lokacija blizu Xi zlatne peščane plaže, koja pored toga što ima plavu zastavicu, smatra se posebnom zbog retkog crvenog peska.

Usluga polupansion po ceni za dve osobe 999 

MEDITERRANEE HOTEL 4*


Odlično lociran hotel, u centralnom delu poznatog turističkog mesta Lasi. Hotel se nalazi na lepoj peščanoj plaži u privatnoj uvali. Iz hotela se pruža spektakularni pogled na zaliv i Liksuri.

Ukoliko žete sobu sa POGLEDOM NA MORE možete izabrati uslugu noćenje sa doručkom po ceni od 1.299ili polupansion po ceni od 1.579

Ukoliko žete sobu sa POGLEDOM NA PREDIVAN VRT možete izabrati uslugu noćenje sa doručkom po ceni od 1.199 ili polupansion po ceni od 1.479


Glavni grad ostrva je čarobni Argostoli čiji je ukras veliki most sa mnogobrojnim lukovima koji povezuje obale gradske lagune.

Takođe preporučujemo da obiđete Arheološki muzej sa brojnim eksponatima pronađenim na drevnim ostrvskim lokalitetima, a u Etnografskom muzeju se može videti izuzetno bogata kolekcija vizantijskih ikona.

Svakako ovo je ostrvo koje pruža toliko toga i prava je destinacija za različite ukuse.

Pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite neku od njihovih poslovnica.

Za najaktuelnije ponude zapratite društvene mreže  Big Blue Facebook Big Blue Instagram   Big Blue Twitter

Izvor: Bizlife

Foto: Promo